Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag : Vanaf nu loopt alles echt op wieltjes in het Europees Parlement ... | Devafloor
Het Europese Parlement na de werken
Het Europese Parlement na de werken

Vanaf nu loopt alles echt op wieltjes in het Europees Parlement ...

En dit is geen loze politieke belofte… Devafloor mocht immers de gangen van het Europees parlement, tot in de vaatwaskeuken en de ‘catacomben’ zeg maar, voorzien van nieuwe vloeren.

De keuze viel op een acrylaatvloer geplaatst in 1 kleur. De voordelen van een dergelijke acrylaatvloer zijn immers ook onze kritische Europese parlementsleden niet ontgaan: bijzonder effen en slijtvast, zeer onderhoudsvriendelijk, veilig en ideaal voor renovatie want makkelijk bovenop bestaande vloeren aan te brengen…

Het spreekt voor zich dat dit werk, zoals gebruikelijk met onze vloeren, in een ijltempo uitgevoerd kon worden. Hierdoor kwamen de complexe bevoorrading en de werking van het Europees parlement nooit in het gedrang.

Een acrylaatvloer is optimaal bestand tegen de wielen van diverse karretjes en andere transportmiddelen voor leveringen van buitenaf en voor intern verkeer. Zowel eigen medewerkers als leveranciers zullen nu pas ten volle beseffen en ervaren hoe vlot alles kan verlopen in de gangen en de ‘buik’ van het Europees parlement. Alles zal nu nog beter op wieltjes lopen als voorheen.